U današnjem svijetu preduzetništva, prilike za rast i razvoj zahtijevaju brzu i efikasnu podršku. Razumijevajući ove potrebe, MKD Mikrofin je tu da pruži rješenje koje odgovara vašim poslovnim izazovima. Sa ponosom predstavljamo našu novu ponudu, dostupnu od 01.04. do 30.04.2024. godine, koja nudi kredit za preduzetnike u iznosu od 10.000 KM na 24 mjeseca, sa mjesečnom ratom od samo 499,24 KM i što je najvažnije, bez ikakvih troškova obrade.

Ova specijalna ponuda odraz je naše dugogodišnje posvećenosti i podrške preduzetnicima, nudeći im ne samo finansijska sredstva već i partnerstvo na putu ka uspjehu. Mikrofin razumije važnost investicija u pravo vrijeme i na pravom mjestu, stoga želimo osigurati da vaš biznis ima sve što je potrebno za uspjeh, bez dodatnih financijskih tereta.

Kroz više od 25 godina rada, izgradili smo odnose sa našim klijentima koji prevazilaze tradicionalno bankarstvo, fokusirajući se na pružanje podrške i rješenja prilagođenih specifičnim potrebama malih preduzetnika, poljoprivrednika i onih koji teže inovacijama u svojim poslovnim poduhvatima. Zahvaljujući tome, možemo slobodno da kažemo da je Mikrofin vaš pouzdani partner, spreman da podrži vaše poslovne ambicije kroz fleksibilne finansijske proizvode i usluge.

Ova posebna ponuda dostupna je registrovanim preduzetnicima lociranim u filijalama Banja Luka, Trebinje, Tuzla, Zenica i Sarajevo. Iskoristite ovu priliku i započnite put prema uspjehu. Podnesite zahtjev već danas i osigurajte sredstva koja će vašem poslovanju pružiti potrebni poticaj.

Za više informacija i detalje o načinu prijave, posjetite našu web stranicu Mikrofin - Preduzetnici ili se obratite našem timu stručnjaka putem besplatne info linije 080 051 055 ili putem maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

 

 

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.