Principi rada sa klijentima

Principi rada sa klijentima

Naš uspjeh u velikoj mjeri počiva na odnosu koji uspijevamo izgraditi sa svojim klijentima. Ljudi vole raditi s nama jer osjete da cijenimo njihovo vrijeme i njihove projekte. Praktični savjeti i konkretna pomoć – to je ono što pružamo.

Klijent u centru pažnje

Centar našeg poslovanja su klijenti i trudimo se da oni to i osjete. Nastojimo pružiti najbolju i najkompletniju uslugu dostupnu na tržištu. Neprestano radimo na kvalitetu proizvoda koje nudimo i na izgradnji odnosa sa svakim klijentom. Potrebe naših klijenata direktno utiču na vrstu proizvoda koje nudimo.

Razumijevanje u svakoj situaciji

Nastojimo steći detaljan uvid u poslovanje naših klijenata. Veliki broj naših klijenata su fizička lica, koji se bave nekom vrstom poslovne aktivnosti, ali nemaju pristup bankarskim kreditima. Kreditiramo poljoprivrednu proizvodnju, posebno u ruralnim i zabačenim područjima – dolazimo na vaša vrata i sklapamo posao na licu mjesta.

Jednostavna procedura

Postupak dobijanja naših kredita je maksimalno pojednostavljen. Naša procedura ne sadrži suvišne korake koji klijentu oduzimaju vrijeme i vrlo često ih je nemoguće postići. Broj dokumenata koje nam klijent daje na uvid sveden je na minimum.

Kontakt

Mikrokreditno društvo "Mikrofin" d.o.o. Banja Luka


Adresa:
 Banja Luka – Vase Pelagića 22
Telefon: +387 51 230 330
E-mail: mikrofin@mikrofin.com
Radno vrijeme: 08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku

Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja
Molimo da popunite sva obavezna polja

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.