Gradiška, 05.10.2023. godine - Igra je osnovna potreba svakog djeteta, ključni element koji oblikuje njihove prve korake učenja, razvoja i otkrivanja svijeta oko sebe. U razumijevanju važnosti igre, rasta i napretka djece, MKD Mikrofin je ponosno pružio podršku vrtiću „Leptirić“ iz Nove Topole, koji pripada i sa kojim upravlja JU za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Lepa Radić“ Gradiška.

Na molbu vrtića, Mikrofin je donirao didaktički materijal i igračke za tri nove prostorije vrtića, koje će postati novi dom za igru 75 djece koji će biti upisani u vrtić. Time će se smanjiti lista čekanja koja trenutno broji 109 mališana željnih igre i učenja.

„U svakom kutku gdje se igra dijete, budućnost se oblikuje. Svjesni smo koliko je važno pružiti priliku svakom djetetu da se razvija u poticajnom okruženju. Mikrofin je strateški opredijeljen za podršku zajednicama u kojima poslujemo, a podrška najmlađima je ulaganje u budućnost cijele zajednice“, izjavio je Duško Latković, šef filijale Gradiška.

 Ova donacija je samo još jedan korak u kontinuiranim naporima ovog mikrokreditnog društva da doprinese razvoju lokalnih zajednica. Kroz svoj dugogodišnji rad, Mikrofin je postao stub podrške mnogim institucijama, organizacijama i pojedincima, uvijek stavljajući u fokus dobrobit i prosperitet zajednica u kojima djeluje.

 

 

 

Sva prava zadržava Mikrofin, Banja Luka.