A+ A A-

MF sajt-Mljekari-Web-750x310px

 

Pašnjak nije samo komad zemlje, već sredstvo za proizvodnju. Štala nije obična dvorišna zgrada, već proizvodni pogon. Krava nije tek domaća životinja, već je i vrijedan radnik. Vaše domaćinstvo nije samo dio seoskog pejzaža, već ozbiljna fabrika.

 

Razumijemo koliko rada je potrebno da se stvore idealni uslovi i pokrene proizvodnja. Tu smo da pomogonemo proizvođaču da napreduje. Ako ulažete u kupovinu muznih grla, zemljišta, prihrane i mehanizacije, računajte na nas.

 

Nudimo vam kredite do 50.000 KM, s rokom otplate do 60 mjeseci, u gotovom novcu i mogućnost grejs perioda prema vašoj potrebi. Svi klijenti koji iskoriste akciju za poljoprivrednike u trajanju od 15. februara do 15. maja oslobođeni su troškova obrade kredita i dobijaju poklon!

Kredit možete iskoristiti za:

  • kupovinu novih muznih grla,
  • izgradnju i modernizaciju štalskih objekata,
  • kupovinu opreme za mužu,
  • kupovinu zemljišta, poljoprivredne mehanizacije, stočne hrane i repromaterijala za sjetvu,

kao i sve drugo što vam treba da pokrenete ili unaprijedite svoj mljekarski posao.

 

Nudimo vam mogućnost grejs perioda u skladu s vašim potrebama. U zavisnosti od traženog iznosa i roka otplata, mjesečne rate iznosile bi*:

Tabela poljoprivreda Jan2017

Nominalna kamatna stopa je fiksna i kreće se od 15%. Za iznos 50.000 KM sa rokom otplate 60 mjeseci uz NKS od 15,5% i bez provizije za obradu kredita efektivna kamatna stopa iznosi 16,65%.

Navedena EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera. EKS obuhvata NKS i proviziju za obradu kredita. Obračun efektivne kamatne stope se razlikuje u entitetima. Konkretan podatak koji se odnosi na vaš kreditni zahtjev možete dobiti u poslovnici mikrofina, uvodm u nacrt Ugovora o kreditu, a naše osoblje će vam pojasniti sve stavke i odgovoriti na sva eventualna pitanja vezana za realizaciju kredita.

*Naznačene rate su približne vrijednosti i predstavljaju primjer. Rate su povoljnije za lojalne klijente i klijente sa urednom kreditnom istorijom.

 

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga