A+ A A-

Baner poljoprivreda1

 

Pravom domaćinu uvijek smo pri ruci, da mu se dobro najboljim vrati. Razumijemo vaše potrebe i cijenimo vaš trud, zato stvaramoosnovu za vaš napredak. Za ostvarenje svakog novog plana, računajte na stare prijatelje.

Ukoliko želite da proširite vlastiti stočni fond, poboljšate poljoprivrednu proizvodnju, kupite sjeme i đubrivo, nabavite nove mašine ili rezervne dijelove za već postojeće, ili vam jednostavno treba novac - tu smo da vam pomognemo.

Nudimo vam kredite do 50.000 KM i s rokom otplate do 60 mjeseci u gotovom novcu, uz mogućnost grejs perioda (period kada se ne vrši otplata glavnice) prema vašoj potrebi.

Na primjer, zavisno od roka otplate i iznosa kredita rate bi bile prema sljedećem*:

Tabela-poljoprivreda

 

Nominalna kamatna stopa je fiksna i kreće se od 15%

Za iznos 50.000 KM sa rokom otplate 60 mjeseci uz NKS 15,5% uz 1% provizije za obradu kredita, i trošak mjenice od 5 KM, EKS iznosi 17,19%. (na dan 18.01.2019.)

Prikazana efektivna kamatna stopa uključuje nominalnu kamatnu stopu i proviziju za obradu kredita. Tako iskazana EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera. Konkretan podatak koji se odnosi na vaš kreditni zahtjev možete dobiti u poslovnici Mikrofina, uvidom u nacrt Ugovora o kreditu, a naše osoblje će vam pojasniti sve stavke i odgovoriti na sva eventualna pitanja vezana za realizaciju kredita.

 

*Naznačene rate su približne vrijednosti. Rate su povoljnije za lojalne klijente i klijente sa urednom kreditnom istorijom.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga