A+ A A-

baner za MF sajt MF Plastenici Web 750x310pxl FIN

Prejaka kiša, iznenadni grad, uporna ljetna žega ili jesenji mraz mogu vas lišiti plodova koje ste njegovali. Izgradite kuću svome povrću!


Ulažite pametno.  Ako razmatrate ulaganje u plasteničku proizvodnju, tu smo da pomognemo da se vaš rad i trud od početka isplate. Nudimo vam kredite do 50.000 KM, sa rokom otplate do 60 mjeseci, u gotovom novcu i mogućnost grejs perioda prema vašoj potrebi. Svi klijenti koji iskoriste akciju u trajanju od 15. decembra 2017. do 15. februara 2018. godine oslobođeni su troškova obrade kredita i dobijaju poklon!

Kredit možete iskoristiti za:
•    Kupovinu i izgradnju plastenika,
•    Nabavku zaštitnih folija, mreže za sjenčenje i opreme za ventilaciju,
•    Nabavku sistema za navodnjavanje,
•    Nabavku presadnica, sjemena, đubriva, prihrane, zaštitnih sredstava

i sve drugo što vam treba da pokrenete ili unaprijedite svoju plasteničku proizvodnju.

Nudimo vam mogućnost grejs perioda u skladu s vašim potrebama. U zavisnosti od traženog iznosa i roka otplata, mjesečne rate iznosile bi*:

Tabela-poljoprivreda

Nominalna kamatna stopa je fiksna i kreće se od 15%. Za iznos 50.000 KM sa rokom otplate 60 mjeseci uz NKS od 15,5% i bez provizije za obradu kredita efektivna kamatna stopa iznosi 16,65%.

Navedena EKS je reprezentativni primjer i informativnog je karaktera. EKS obuhvata NKS i proviziju za obradu kredita. Konkretan podatak koji se odnosi na vaš kreditni zahtjev možete dobiti u poslovnici mikrofina, uvodm u nacrt Ugovora o kreditu, a naše osoblje će vam pojasniti sve stavke i odgovoriti na sva eventualna pitanja vezana za realizaciju kredita.

 

*Naznačene rate su približne vrijednosti i predstavljaju primjer. Rate su povoljnije za lojalne klijente i klijente sa urednom kreditnom istorijom.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga