A+ A A-

Uz hit-komediju Celo telo tu me boli banjalučkog pozorišta „Jazavac“, Mikrofin je s Trebinjcima proslavio 20 godina uspješnog poslovanja.

Ovu banjalučku kompaniju karakterisao je stalni uspon, kako u širenju poslovne djelatnosti, tako i u proširenju obima poslovanja i broja zaposlenih. Tako je Mikrofin iz mikrokreditne organizacije prerastao u finansijsku grupaciju, koja u svom sastavu sadrži banku i osiguravajuće društvo, broji blizu 600 zaposlenih i 56000 zadovoljnih klijenata.

Veliki uspjeh Mikrofina je što smo tokom ovih dvadeset godina pomogli brojnim preduzetnicima, poljoprivrednicima i fizičkim licima da ostvare svoje finansijske ciljeve i potrebe, a pritom sami rastući profitabilno, zdravo i poslujući na društveno-odgovornim osnovama. Zadovoljstvo je proslaviti ovako važan jubilej u društvu klijenata, saradnika i prijatelja ovdje u Trebinju večeras“, izjavio je Nenad Kandić, Šef filijale Mikrofina u Trebinju, dodavši: „Naše opredjeljenje je da i dalje ulažemo u preduzetništvo i inovacije, kao i u sve grane poljoprivrede“, izjavio je Nenad Kandić

Od 1997. godine do danas, Mikrofin je odobrio preko 2 milijarde KM kredita za stanovništvo i privredu, zadržavši čvrstu lidersku poziciju na tršištu mikrofinansija. Za dvadeset godina poslovanja Mikrofin je aktivno doprinio razvoju zajednice u kojoj posluje kroz brojne investicije u kulturu, obrazovanje i humanitarne projekte. Dvadesetu godišnjicu obilježava brojnim donacijama, od kojih se posebno ističe izgradnja dječijih igrališta u 5 gradova BiH, kao i brojne predstave i koncerti koji će do kraja godine biti organizovani uz besplatan ulaz za publiku.

 

Gradsko pozorište „Jazavac" je banjalučko pozorište prepoznatljivog identiteta, a predstava Celo telo tu me boli u režiji Nikole Pejakovića je jedna od njihovih najpopularnijih predstava. Predstava se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti.

Sa velikom radošću nastavljamo saradnju sa kompanijom Mikrofin koja je bila uz Gradsko pozorište „Jazavac“ u trenucima kad je opstanak našeg pozorišta bio u pitanju. Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili s radom. Predstavu Celo telo tu me boli igramo 77. put i i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred trebinjskom publikom, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“ izjavio je glumac Ljubiša Savanović.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga