A+ A A-

Predstava Celo telo tu me boli sinoć je izvedena u Istočnom Sarajevu, kao poklon Mikrofina pozorišnoj publici.

 

Povodom 20 godina uspješnog poslovanja kompanija Mikrofin poklonila je građanima predstavu Celo telo tu me boli u izvođenju Gradskog pozorišta „Jazavac“ iz Banjaluke. Predstava je igrana u punoj sali Doma kulture Istočno Novo Sarajevo.

U sklopu obilježavanja našeg 20. rođendana sponzorisali smo gostovanje Gradskog pozorišta Jazavac iz Banja Luke i organizovali prijem za svoje dugogodiše klijente. Ove godine namjeravamo pokloniti nešto svim onim gradovima u kojima smo najduže prisutni kroz brojne donacije, predstave i koncerte“ izjavio je Adnan Hajdarević, šef filijale Mikrofina u Sarajevu.

Gradsko pozorište „Jazavac" je banjalučko pozorište prepoznatljivog identiteta, a predstava Celo telo tu me boli u režiji Nikole Pejakovića je jedna od njihovih najpopularnijih predstava. Predstava se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti.

Sa velikom radošću nastavljamo saradnju sa kompanijom Mikrofin koja je bila uz Gradsko pozorište „Jazavac“ u trenucima kad je opstanak našeg pozorišta bio u pitanju. Uz njihovu pomoć smo preživjeli i nastavili s radom. Predstavu Celo telo tu me boli igramo 76. put i i veliko nam je zadovoljstvo igrati pred sarajevskom publikom, kao i to što ćemo obradovati publiku u još nekoliko gradova u BiH“ izjavio je glumac Ljubiša Savanović.

Mikrofin je lider na BiH tržištu mikrofinansija i znanačajan pokrovitelj kulturnog života u svim gradovima u kojima poslujemo. S velikom radošću najavljujemo gostovanja GP „Jazavac“ u Trebinju i Mostaru, koja ćemo organizovati do kraja ljeta.

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga