A+ A A-

Rukovodstvo Mikrofina je tim visokoobrazovanih profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom u oblasti mikrofinansija. Uz maksimalnu posvećenost klijentima i sa smjelim i svježim pristupom poslovanju, doveli su Mikrofin do nivoa snažne finansijske institucije, koja se stalno razvija i usavršava.

Mladen Bosnić - Direktor

Mladen je u Mikrofinu od 2010. godine, gdje je najprije bio na poziciji Pomoćnika direktora za sektor operacija, a zatim na poziciji Izvršnog direktora. Mladen ima bogato iskustvo u oblasti mikrofinansiranja, upravljanja i strateškog planiranja.
Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Radmila Bjeljac - Izvršni direktor

Radmila Bjeljac ima bogato iskustvo u oblasti upravljanja u mikrofinansijama. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci 1995. godine, a 2013. godine završila je magistarske studije na Fakultetu za preduzetništvo i menadžment u Banjoj Luci. Karijeru je izgradila u Mikrofinu, gdje je radila na različitim menadžerskim pozicijama, stekavši temeljno poznavanje upravljanja u oblastima finansija, prodaje finansijskih usluga, razvoja proizvoda, rizika, razvoja ljudskih resursa, pa do rukovođenja cijelom firmom u funkciji direktora. Posjeduje i višegodišnje iskustvo u oblasti strateškog upravljanja u finansijskom sektoru.

Intenzivno prati trendove u finansijskom poslovanju kroz stručna usavršavanja na prestižnim institucijama u zemlji i inostranstvu. Govori engleski jezik.

Mira Cvijan - Izvršni direktor


 

2017 Mikrokreditno društvo Mikrofin, Banja Luka

Pretraga